Een kort overzicht van ons sterk team pers- en marketingspecialisten.

Hub Dohmen

Hub werkt sinds 1984 in de communicatie-branche. Hij was ook oprichter van een internetbedrijf en een uitgeverij. Zijn rol: effectieve perscommunicatie, acquisitie en strategie.

Hub Dohmen

Initiatiefnemer, strateeg
ErikvandeWiel

Erik heeft strategische en operationele marketing ervaring in zowel de b-to-b als de b-to-c markt. Hij is gespecialiseerd in multimedia-campagnes en innovatieve projecten.

Erik van de Wiel

Senior marketeer
Karin Michies

Karin Michies is als tekstredacteur gespecialiseerd in het onderwijs.Ze heeft tevens een rol als vertaler/tolk en is goed in het betere lobbywerk.

Karin Michies

Tekstredacteur, vertaler
Hans Hemmes

Politicoloog Hans Hemmes is een multi-talent. Naast radiopresentator is de vm persvoorlichter ook tekstschrijver en rechtbankverslaggever. Werkgebied: Randstad.

Hans Hemmes

Tekstschrijver
sven

Cultuurwetenschapper Sven Poels (Maastricht, 1988) is tekstschrijver en journalist met specialisaties sport, cultuur en maatschappelijke thema's. Hij begeleidt ook studenten bij het schrijven van scripties.

Sven Poels

Tekstschrijver
Hans F. Marijnissen

Hans F. Marijnissen is een hands-on tekstredacteur. Hij zorgt ervoor dat verhalen, persberichten en andere teksten kloppen als een bus.

Hans F. Marijnissen

Tekstredacteur
Jos Poels

Jos Poels schrijft over supermarkten, vlaggen én het Verenigd Koninkrijk. Hij is tevens hoofdredacteur van het grootste vlaggenblad ter wereld.

Jos Poels

Tekstschrijver