804

media

476

Mediamensen

119

Uitgevers

Medialijst

MediaLijst is een interactieve lijst van dagbladen, nieuwsbladen en weekbladen in Nederland. Onze redactie zorgt voor zo actueel mogelijke gegevens.

Een handig overzicht.

MediaLijst is een interactief  overzicht van alle dagbladen, nieuwsbladen en weekbladen in Nederland. Bovendien bevat het overzicht de gegevens van – vooralsnog – een beperkt aantal journalisten (303).

De lijst wordt regelmatig geactualiseerd. Momenteel voegt de redactie ook vakbladen, magazines en relevante websites toe.

MediaLijst is ideaal voor bedrijven die media actief willen benaderen, of het nu voor het verzenden van een persbericht, andere free publicity, een opiniestuk of iets anders is. Alle gegevens in de lijst verwijzen naar de redactie van het betreffende medium, niet naar de advertentieafdeling.

De adreslijst biedt de gebruiker via een heldere online-interface een overzicht van de media, met onder meer adres, e-mail, website, oplage en het type uitgave. Ook is informatie beschikbaar van de eigenaar van het medium.

Dohmen Communicatie biedt de MediaLijst aan op basis van een abonnement. Via een gratis proef  kan van te voren worden gekeken of de dienst een meerwaarde biedt.Elke account geeft recht op één bedrijfslogin, die door meerdere medewerkers kan worden gebruikt. De opzegtermijn voor een abonnement is een (volle) kalendermaand.

Abonnement
Prijs
Proef (week)
$Gratis
Maand
$25 euro
Jaar
$260 euro