In de loop der jaren hebben wij tientallen evenementen gehouden; van boekpresentaties via boottochten tot busreizen. We stellen onze kennis ter beschikking aan klanten.

De essentie

Toegegeven, het was een leerproces. Hoe organiseer je een evenement waarbij je de vingers aflikt, alles op rolletjes loopt? En hoe zorg je voor volop exposure in de pers?

De afgelopen jaren hielden we een groot aantal evenementen. We trokken met de Dichter-bij-jou-toer door het land, lieten de Poëzieboot herhaaldelijk uitvaren en ging met een bus op pad in de Brabantse Kempen.

Recent (medio december 2019) hielden we in Breda een try-out van het PoëzieTheater. We selecteerden een zeer toepasselijke locatie (Galerie Drift) met een leuke zaal, goed bereikbaar (vlakbij station) en stelden een aansprekend programma op.

Dankzij een uitgekiende pr-strategie kregen we in élk denkbaar gedrukt en digitaal nieuwsmedium in Breda aandacht. De zaal zat dan ook lekker vol. Kortom, een aansprekend evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

  Meer info? Neem contact met ons op.
Events