Diensten

Tekst

Of het nu om uitgebreid verhaal gaat of een persbericht, we schrijven het graag.

Met een ervaring van pakweg 35 jaar in het vak weten wij wat een goed verhaal of een doortimmerd persbericht moet bevatten.  Tel daar onze ervaring als eindredacteur bij op, en één ding is duidelijk: teksten zijn bij ons niet alleen in vertrouwde, maar ook ervaren handen.

Print

Een uitnodiging, folder, jaarverslag of compleet boek, we hebben de ervaring en de contacten.

Sinds 2013 publiceert Content People voor eigen rekening en in opdracht complete boeken en ander drukwerk. We stellen onze expertise van het hele proces – van idee via ontwerp tot en met distributie – graag te beschikking aan onze groeiende groep klanten.

Digitaal

Content People tekent voor zowel online redactie als ontwerp van complete web apps.

Met ervaring als online redacteur bij twee regionale kranten in het land zijn Content People bij uitstek geschikt om in te springen als een vaste kracht (even) uitvalt. Daarnaast ontwerpen we sinds eind jaren negentig web scripts en hebben we enkele tientallen ebooks uitgebracht.

Advies

Met ruime ervaring in de communicatie adviseren wij zowel non profit instellingen als bedrijven.

In een tijd waarin vele media om de aandacht van de burger vechten, is een uitgekiend communicatiebeleid belangrijk. Wij weten hoe de nieuwsmakers opereren en hoe u aandacht in de media kunt krijgen.