Effectieve communicatie

Met een uitgebalanceerd dienstenpakket ondersteunen we onze klanten in zo effectief mogelijke communicatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze woordvoering is gericht op het zo helder, toegankelijk en effectief communiceren van een boodschap. We staan media te woord, bieden ondersteuning bij crises en werken resultaatgericht. Kies voor Dohmen Communicatie voor een professionele, nuchtere en hands-on aanpak.

Dohmen Communicatie levert strategische communicatieadviezen die gebaseerd zijn op grondige analyses van uw organisatie. We identificeren communicatiekansen en ontwikkelen doelgerichte strategieƫn. Ons advies omvat aspecten zoals heldere boodschappen, effectieve media-interacties en reputatiemanagement.

Reputatiemanagement is een van onze kernactiviteiten. Door zorgvuldige analyse identificeren we potentiĆ«le risico’s en kansen voor uw reputatie. Onze adviezen omvatten strategieĆ«n voor effectieve crisiscommunicatie, stakeholderbetrokkenheid en het opbouwen van een positieve online aanwezigheid.

Voor een deskundig advies en hands-on aanpak op het gebied van online communicatie is Dohmen Communicatie de aangewezen partner. Onze diensten omvatten onder meer (het ontwikkelen van) online strategieƫn, contentcreatie en het beheren van digitale platforms. We richten ons op het optimaliseren van uw online aanwezigheid, het vergroten van betrokkenheid bij uw doelgroep en het monitoren van online reputatie. Vertrouw op Dohmen Communicatie voor een doelgerichte aanpak die online communicatie effectief ondersteunt.

Communicatie en marketing gaan hand in hand. Vandaar dat Dohmen Communiucatie een senior marketeer op afroepbasis kan inzetten om te komen tot een integrale, tot op detail afgestemde campagne waarbij (free) publicity en marketing hand in hand gaan om uw doelen te bereiken.

Niet alleen voor het bedrijfsleven, maar ook voor maatschappelijke instellingen is goede vindbaarheid online een must. Door de inzet van effectieve search engine optimalisatie (SEO) plus het afgewogen en tactisch inzetten van social media krijgt niet alleen uw imago een boost, maar bent u ook goed te vinden online.

Vragen? Neem contact met ons op.