Cursus is reeds gehouden
Actueel

Is goed nieuws, altijd goed nieuws (klaslokaal)

Cursusleider
Hub Dohmen Meer dan 33 jaar ervaring in de journalistiek.
Start
25 mei 2020 09:00
Einde
25 mei 2020 12:00
Adres
Huiswerkbegeleiding De Wilde, Raadhuisstraat 14, 5582 JD Waalre   Kijk op kaart
Telefoon
040 2090102

150,00

Leer de fijne kneepjes van het schrijven van een persbericht in tijd van corona tijdens ons eerste live training. In een dagdeel tijd krijgt u inzicht in de geheimen van een goed perscommuniqué.
We geven de cursus op locatie in Aalst-Waalre. We combineren de training met persoonlijke begeleiding.

Zie beschrijving voor complete informatie.

UitverkochtSKU: 012345678
Categorie:
Beschrijving

Omschrijving

Leer de fijne kneepjes van het schrijven van een persbericht in tijd van corona tijdens ons eerste live cursus.  In een dagdeel krijgt u inzicht in de geheimen van een goed perscommuniqué. Een van de vragen is: hoe trek je de aandacht van de pers tijdens de pandemie.

We geven de cursus op locatie in Aalst-Waalre. Er is voldoende parkeerruimte. We combineren de training met persoonlijke begeleiding.

Voorzieningen
Vanwege de pandemie laten wij minimaal twee meter ruimte tussen de cursisten. Er worden een reeks hygiënemaatregelen getroffen. Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor pr-medewerkers werkzaam in het onderwijs en de non-profitsector plus duurzaam opererende bedrijven.

Huiswerk

Deelnemers wordt gevraagd vooraf een persbericht op te stellen en uiterlijk een dag voor aanvang aan de cursusleider te sturen. Na afloop wordt de opdracht herhaald. De cursist krijgt vervolgens een uitgebreide reactie op beide perscommuniquévan de cursusleider.

Let op: deze cursus gaat door bij minimaal vier deelnemers.

Locatie

There are no ticket available at this time.